dinsdag 15 februari 2011

STEIGERHOUT & TEAKHOUTMEUBELS

Hout is een milieuvriendelijk materiaal en is meerdere keren te gebruiken.
Oud hout kan bijv. verwerkt worden tot houtwol, zaagsel of verwerkt worden tot spaanplaat. Wat ooit een plafond balk uit een dakconstructie was,of een vloerplank wordt tegenwoordig ook vaak hergebruikt tot prachtig sloophout.
Zo krijgt hout een tweede leven in de vorm van vaak prachtige unieke meubels, een tuinschuur of bijv. een speelhut. Steigerhout is weer een andere kwaliteit, dit hout heeft een natuurlijke impregnering ondergaan door cement en regen. Deze impregnering staat garant voor jarenlang plezier van de meubels die gemaakt worden van dit hout
Bij Conny Thiessen bent u op het goede adres voor Steigerhout en Teakhoutmeubels. Steigerhout is gemaakt van vurenhout en vaak afkomstig is uit Scandinaviƫ. Dit hout word normaliter gebruikt voor de bouw van steigers (vandaar de naam). Tegenwoordig worden van dit hout ook de prachtige en sterke tuinmeubels gemaakt.Ook zijn er in de webwinkel van Conny veel teakhoutmeubels te vinden. Teakhout is goed bestand tegen weersinvloeden daarom vind je dit hout voornamelijk terug in de scheepsbouw en in tuinmeubelen. Teak bevat veel natuurlijke oliƫn hierdoor heeft het zo goed als geen onderhoud nodig en is ijzersterk. Teakhoutmeubels worden hierdoor veel verkocht als tuinmeubel en vanwege de mooie natuurlijke uitstraling ook gebruikt voor meubels binnenshuis.
Ben je op zoek naar steigerhout of teakhoutmeubels kijk dan eens binnen bij de uitgebreide webwinkel.
Hier vindt je een hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. Ook voor maatwerk ben je hier op het goed adres.

1 opmerking:

  1. Prachtig vind ik ze die meubels van steigerhout. lekker stoer en robuust.
    In Frankrijk hebben we in de eetkamer een tafel van steigerhout staan, ik ben er iedere dag (als ik daar ben) blij mee.

    groetjes
    Hermine

    BeantwoordenVerwijderen