zondag 2 mei 2010

ONLINE SHOPPEN

Als webwinkelier (klinkt goed he?) heb ik natuurlijk leuke spulletjes voor jullie nodig en het liefst voor een leuke prijs. Vaak ga ik hiervoor op pad en op zoek. Deze keer heb ik het online besteld, en werd mijn bestelling thuisgebracht. Online winkelen en shoppen is ideaal voor iedereen die het druk heeft en niet veel tijd! Wist je trouwens dat de webshops op het moment tien keer harder dan fysieke winkels groeien en ze dat ze minder last hebben van de recessie!
Ps. Voor mij was er alleen een nadeel, bij de leverancier was er een minimum bedrag waar ik voor in moest kopen. En al die spulletjes zijn zo leuk dat kiezen best moeilijk was, ik werd er nogal hebberig van.... Toen de bestelling gebracht werd was het dan ook wel even schrikken. "Zoveel, is dit allemaal voor mij?" Ja dus. 
Het is een hele vracht maar de komende tijd ga ik naar verschillende fairs en markten en daar heb ik heel wat voor nodig.
Nu alleen nog even een plekje vinden waar ik het allemaal netjes neer kan zetten, ik heb in ieder geval weer heel veel leuke spulletjes!
Kijk nieuw binnengekomen,

1 opmerking:

 1. beste webwinkelcollega

  Als ik iets voor decoratie zoek kom ik bij jou.
  Wellicht als iemand steigerhout of teakhoutmeubels zoekt kun je bij mij terrecht.

  Help elkaar,groetjes conny
  of kijk eens op mijn blog.
  http://www.steigerhout-teakhout-meubels.nl/blog

  BeantwoordenVerwijderen