maandag 17 oktober 2011

NAZOMER IN FRANKRIJKWij hadden dit jaar laat vakantie, de laatste dagen van september en de eerste van oktober. Met de herfst voor de deur kregen we nog onverwachts mooi en warm weer, wie had dat gedacht.
BroodHeerlijk genieten op het Franse land van de nazomerdag, geen verplichtingen, het stokbrood en de lekkere kaas.
We hadden een schattig huisje met een appel en notenboom, avonds als we buiten zaten en het was stil dan hoorde je de appels zachtjes op het gras neerploffen.
Als we morgens wakker werden genoten we buiten van ons ontbijt met uiteraard een vers croissantje en stokbrood.
Het huisje was leuk en mooi oud, als ik op de bank zat en mijn hand uitstak kon ik de druiven boven de voordeur plukken.

Ook ben ik nog op zoek gegaan naar een leuke Brocante markt.
Na 2 missers, de een was heel duur en bij de ander kon je alleen oude boeken en kleding krijgen was het raak: wat een leuke markt!

Heerlijk om lekker rond te snuffelen en natuurlijk word er wat gekocht o.a. een prachtig oud kacheltje wat nu bij mij in huis staat te pronken hier kan ik helemaal blij van worden!

De nieuwe melkkan uit mijn webwinkel Bries en Bloei komt hier goed tot zijn recht, het past prachtig bij elkaar!Melkkannen

Bijpassende manden
Ik vind het heerlijk om oude spullen te mengen met nieuwe landelijke woondecoratie.
Gewoon durven en lekker mengen met elkaar, dat vormt samen dan weer een mooi geheel en zorgt voor een bijzonder sfeer.
Zomerse brocantemarkt

2 opmerkingen:

  1. hoi hoi leuk dat je langs kwam op mijn blog ...bedankt voor je lieve reactie ...natuurlijk kom ik ook even bij de jouwe kijken en ben gelijk volger geworden ... zo kan ik je mooie foto's en posten niet missen ...heerlijk zo vakantie in frankrijk wat zouden jullie lekker genoten hebben ...voor nu wens ik je een fijne week en tot je volgende post ...lieve groet uit harlingen .. rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi blog heb je!Kwam viavia bij je terecht.Ik ga je volgen hoor!Vind t erg leuk als je s bij mijn blog komt kijken!
    Fijne week en lieve groet Ria

    BeantwoordenVerwijderen